Werkwijze

U kunt bij mij terecht voor een ontwerp voor uw tuin, balkon, patio of dakterras. Maar ook voor een los beplantingsplan. Mijn doel is om uw tuinwensen te verwezenlijken tot een creatie waar u jarenlang plezier van kunt beleven.

.

De wens van de opdrachtgever staat voor mij centraal. Ik heb oog voor detail en verdiep mij in nieuwe trends en noviteiten. Dit samen maakt mij in staat om voor u een passend, trefzeker en tijdloos ontwerp te maken. Ik onderscheid mijzelf door alle tekeningen uit de hand te maken. Het beoogde eindresultaat is duidelijk te zien in mijn ontwerpen door perspectiefimpressies en isometrietekeningen. Het creëren van uw droomtuin is mijn doel.Bent u enthousiast? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek.

U heeft mijn website bekeken en ik heb daarmee uw interesse gewekt. Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Een intakegesprek vindt bij u thuis plaats zodat ik gelijk een goede impressie krijg van de opdracht en van u als opdrachtgever. Ter voorbereiding vraag ik u een checklist in te vullen en beeldmateriaal te verzamelen van tuinen of andere inspiratiebronnen.

Tijdens het intakegesprek zal ik samen met u proberen om zo goed mogelijk tot de essentie van uw wensen te komen. We bespreken uw wensen, eisen, style en budgettering.

Wanneer het schetsontwerp is gemaakt wordt dit met u besproken. In deze fase van het ontwerp bestaat nog de mogelijkheid tot het maken van aanpassingen. Wanneer u akkoord bent wordt het ontwerp definitief uitgewerkt.

Bij een definitief ontwerp moet u denken aan een ontwerptekening, sfeerbeelden, beplantingsplan, verlichtingsplan, technische tekeningen, materialenlijst en kostenraming. Hoe het plan er uit komt te zien is afhankelijk van uw wensen. Het definitieve ontwerp wordt ook weer persoonlijk aan u gepresenteerd.

Het intakegesprek kost €75, excl. btw. Wanneer u na het intakegesprek de opdracht aan mij toevertrouwd, dan worden de gemaakte kosten voor het intakegesprek in mindering gebracht op de offerte voor uw tuinontwerp. Kosten voor het maken van een definitief ontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en de complexiteit. Op het moment dat ik de ondertekende offerte retour heb ontvangen ga ik voor u aan de slag. Als er vanuit uw kant behoefte is voor meerdere gesprekken of begeleiding bij het aanleggen van uw tuin, dan wordt daarvoor een uurtarief in rekening gebracht.